Fortsatt helg!

Hei kjære leseree<3

I går var jeg på jentekveld hos Vivi sammen med noen herlige jenter. Det var masse prating og latter til langt ut på natten og kvelden var bare suuperkoselig. Jeg skulle jo sette på vekkeklokke halv ti på morgenen i dag siden jeg skulle bli hentet halv 11 for å gå på konfirmasjons møte, men selvfølgelig satt jeg på klokken en time senere (flinke meg) så våknet jo halv 11 og mamma sto på utsiden og ventet haha! Måtte kjappe meg med sminking og påkledning også løp jeg derretter barbeint ut i bilen på vei til kirken. Huff det var stress men egentlig bare morsomt nå som jeg tenker på det i etterkant :-)

Har akkurat tatt disse bildene som sikkert er utrolig interessante for dere å se på, men jaaaaa. Nå skal vi snart opp til mormor for å spise middag så vi bloggessss♥

 

 

 

Plager konfirmasjons møtene rævva av dere også? haha

Feiring av jentene

Hei dere!

Jeg beklager for at jeg ikke oppdaterte dere i går, men jeg hadde ingen ting å blogge om og var dessuten sliten. Rett etter skolen i dag kjøpte jeg og Vivi gave til Mathilde og Malin som feirer bursdagen sin i dag. Nå sitter jeg her med fake negler, sminke og kjole så jeg er hvertfall klar. Om 20 minutter kjører vi opp til Vivi og derretter går jeg til bursdagen sammen med hun. Tror det kommer til å bli kjempekoselig! Bursdagen slutter sent så det blir nok ingen oppdatering da. Vivi sover også over så dette blir nok braaa. God helg alle sammen!
 

Hva skal dere i kveld? Skal dere i bursdag?

Lørdager er herligeee

Hei dere!

Ååå har sånn klemme-følelse nå ettersom jeg ikke har blogget på sinnsykt lenge. Jeg har vurdert å slutte og å komme tilbake også slutte igjen, men nå skal jeg virkelig prøve en periode så får jeg se hvordan det går. Dere lurer jo sikkert på hva jeg har gjort i det siste men jeg har jo gjort helt sinnsykt mye og hatt verdens beste sommer♥♥♥ Har opplevd så mye glede og alt har bare vært herlig! Vært med venner og masse masse mer. Jeg har jo begynt på skolen, noe jeg ikke er særlig begeistret over, men jeg har hvertfall kommet inn i rutiner igjen nå, føler jeg.I dag har pappa bursdag, så jeg sto opp klokken 11 i dag for å lage lapper til frokost. Vil bare si gratulerer med dagen, verdens beste pappa! Nå har jeg bare ''slækket'' i senga så får vel komme meg opp snart. Vi bloggeees!

Black & White

Må først og fremst minne om må gjøre videoen!!! KOMMENTER FORSLAG TIL HVA VI SKAL GJØRE HER!!!

Det har kommet inn masse forslag alerede. Gleder meg, haha! Nå kommer Malin snart til meg, så må bare kjappe meg. I kveld blir det nemlig jentekveld hos meg med Isabel, Mari og Malin. Har handlet inn masse godt, så gleder meg alerede :-). Blir sikkert kjempekoselig. I morgen har jeg bare sånne småplaner så får se hva jeg finner på! Vi blogges kjære lesereeee.

 

 

Hva syntes dere om bildene??

OUTHei!

Nå drar jeg ut for å møte noen søte jenter. Skal nemlig spise på peppes pizza sammen for å feire Emma. Tenker det kommer til å bli kjempekoselig. Skal ta med kameraet, så får vi se om det blir innlegg med noen bilder etterpå. Ble bare en liten opptadeting nå. Så vi blogges.

 

 

 

Hva skal dere i dag?

Jentekos

Hei dere :-)

Emma har sovet over til i dag, noe som var veldig koselig. Er ikke SÅ ofte vi får vært sammen heller. Vi planla blandt annet morgendagen (i dag). Vi bestemte oss for å ha en hjemmedag her hos meg så vi kjøpte inn noe godt også satt vi oss ned på brygga og koste oss i sola. Aaah sommeren er bare fantastisk! Det ble også mye bading i tillegg. Hadde det hvertfall utrolig gøy. Nå har jeg akkurat kommet hjem fra noen venner vi har spist middag hos, så nå slapper jeg bare av hjemme. Tenkte å ta det rolig videre i kveld, så snakkes vi i morgen.Fiiine Emma ♥
Det ble uredigerte bilder i dag, men det er jo like greit!

 

 

Hva har dere gjort i dag?

Les mer i arkivet » September 2013 » August 2013 » Juli 2013
funkyfrida

Heisann! Jeg heter Frida, er 14 år og jeg blogger hver dag om outfits, tips, konkurranser, mote, videoer, hverdagen min og utrolig mye mer. Jeg tar bilder med Canon eos 550d! Håper du liker bloggen. Kontakt meg på funkyfrida@hotmail.no :-).

Kategorier


Arkiv

>