17. MAI ANTREKK                                                  //  Cardigan fra byoung  //  Kjole fra Thailand  //  Strømper (?) fra Lindex  //

 

Heihei:-)

Nå er jeg akkurat ferdig med å feire ute i byen. Startet med å gå i tog sammen med de andre. Haha, ble ikke en eneste sang. Stort sett bare prating! Fikk mye fine tilbakemeldinger om antrekket mitt, så tenkte derfor å lage dette innlegget som et lite ''outfit'' innlegg. Har rett og slett ikke gjort mer enn å være med venner i byen og kost meg masse sammen med dem. Håper alle dere andre har kost dere også. Dro hjem litt tidelig kanskje, men orket ikke å være der særlig mye lenger, hehe. Men vi bare blogges.

 

 

Hatt en fin 17.mai? Hva syntes du om antrekket?

Outfit 15/05/13
// Cardigan fra India // Singlett fra Gina Tricot // Vest fra vero moda // Bukse fra HM //


 

Hallooo :-)   

Før jeg dro ut med jentene i går, tok jeg noen outfit bider. Jeg ble faktisk ganske fornøyd med bildene også. I dag, våknet jeg opp dårlig og ikke bra i det hele tatt. Jeg bestemte  meg for å være hjemme så jeg kan sikre meg en ''frisk frida'' i morgen. Håper dere hvertfall får en fin dag videre!

 

 

 

Hva syntes dere om outfiten?

Mer inspirasjon

Heiaaa!

Nå tenkte jeg at det var på tide med et inspirasjonsbilde. Jeg blir så lett inspirert, og det er så morsomt, så da tenkte jeg at jeg også skulle prøve å la dere bli inspirert til bloggingen deres også. Jeg har denne gangen tatt det litt enklere for meg, og bare blandet forskjellige collager. Det finnes så utrolig mange flotte bilder, bare se :-)

 

Hoho, dette er virkelig inspirasjon for meg :-)

 

 

Ble dere inspirert av noe?

Les mer i arkivet » Juli 2013 » Mai 2013 » April 2013
funkyfrida

Heisann! Jeg heter Frida, er 14 år og jeg blogger hver dag om outfits, tips, konkurranser, mote, videoer, hverdagen min og utrolig mye mer. Jeg tar bilder med Canon eos 550d! Håper du liker bloggen. Kontakt meg på funkyfrida@hotmail.no :-).

Kategorier


Arkiv

>