Black & White

Må først og fremst minne om må gjøre videoen!!! KOMMENTER FORSLAG TIL HVA VI SKAL GJØRE HER!!!

Det har kommet inn masse forslag alerede. Gleder meg, haha! Nå kommer Malin snart til meg, så må bare kjappe meg. I kveld blir det nemlig jentekveld hos meg med Isabel, Mari og Malin. Har handlet inn masse godt, så gleder meg alerede :-). Blir sikkert kjempekoselig. I morgen har jeg bare sånne småplaner så får se hva jeg finner på! Vi blogges kjære lesereeee.

 

 

Hva syntes dere om bildene??

OUTHei!

Nå drar jeg ut for å møte noen søte jenter. Skal nemlig spise på peppes pizza sammen for å feire Emma. Tenker det kommer til å bli kjempekoselig. Skal ta med kameraet, så får vi se om det blir innlegg med noen bilder etterpå. Ble bare en liten opptadeting nå. Så vi blogges.

 

 

 

Hva skal dere i dag?

TANGLE TEEZER

Hallooo.

Da jeg var i byen i går, så kjøpte jeg blandt annet denne hårbørsten. Har hørt fra folk som har den at det er ''verdens beste hårbørste'' + at jeg ikke finner børsten min akkurat nå, så jeg bestemte meg for å kjøpe denne. Den har selvfølgelig stått på ønskelisten min lenge, og endelig er den miiiin! Den er sikksykt bra. Løser floker lett og holder håret fint. Mange børster ødelegger håret, men ikke denne. Den er utrolig bra og skader ikke håret i det hele tatt. (Det har selvfølgelig mye å si etter hvordan du grer håret ditt også) Den er ikke MYE bedre enn alle andre børster liksom, men den er utrolig bra :-). Jeg kjøpte den på Lucky Duck som nå er slått seg sammen med sunnkost her i Arendal. Den kostet 149,- og er verdt å kjøpe hvis du er på utkikk etter en.

 

 

Såå hva tenker dere? Har dere denne?

Jentekos

Hei dere :-)

Emma har sovet over til i dag, noe som var veldig koselig. Er ikke SÅ ofte vi får vært sammen heller. Vi planla blandt annet morgendagen (i dag). Vi bestemte oss for å ha en hjemmedag her hos meg så vi kjøpte inn noe godt også satt vi oss ned på brygga og koste oss i sola. Aaah sommeren er bare fantastisk! Det ble også mye bading i tillegg. Hadde det hvertfall utrolig gøy. Nå har jeg akkurat kommet hjem fra noen venner vi har spist middag hos, så nå slapper jeg bare av hjemme. Tenkte å ta det rolig videre i kveld, så snakkes vi i morgen.Fiiine Emma ♥
Det ble uredigerte bilder i dag, men det er jo like greit!

 

 

Hva har dere gjort i dag?

Videoblogg #2

 

Heyyy
I det fine sommerveret i dag har jeg kjørt båt til en venn. Var der en liten stund også dro jeg hjem igjen etterpå. Endelig klart å laste opp videoen til dere, så enjoy!

 

 

Syntes dere?

Les mer i arkivet » August 2013 » Juli 2013 » Mai 2013
funkyfrida

Heisann! Jeg heter Frida, er 14 år og jeg blogger hver dag om outfits, tips, konkurranser, mote, videoer, hverdagen min og utrolig mye mer. Jeg tar bilder med Canon eos 550d! Håper du liker bloggen. Kontakt meg på funkyfrida@hotmail.no :-).

Kategorier


Arkiv

>