Feiring av jentene

Hei dere!

Jeg beklager for at jeg ikke oppdaterte dere i går, men jeg hadde ingen ting å blogge om og var dessuten sliten. Rett etter skolen i dag kjøpte jeg og Vivi gave til Mathilde og Malin som feirer bursdagen sin i dag. Nå sitter jeg her med fake negler, sminke og kjole så jeg er hvertfall klar. Om 20 minutter kjører vi opp til Vivi og derretter går jeg til bursdagen sammen med hun. Tror det kommer til å bli kjempekoselig! Bursdagen slutter sent så det blir nok ingen oppdatering da. Vivi sover også over så dette blir nok braaa. God helg alle sammen!
 

Hva skal dere i kveld? Skal dere i bursdag?

Må gjøre video del 1

 

 

Ta på 1080p for veldig bra kvalitet!

 

 

 

Hva syntes dere om videoen?

Outfit 27/08/13♥Hettegenser uten armer fra Carlings

♥Enkel genser fra Bikbok

♥Bukse fra Only

♥Og sokker fra HM liksom ^^

 

 

 

Hva syntes dere om outfiten?

NEW IN

Hallo :-)

For en liten stund siden kjøpte jeg denne shortsen på Cubus. Er den ikke fin? Den sitter helt utrolig bra på og mønsteret er et sånn ''leopard mønster'' hvis jeg kan kalle det det. Jeg er hvertfall utrolig fornøyd med den, så jeg tenkte å legge ut et lite innlegg om den nå før jeg stikker på fotballtrening. Viiiii snakkes!

 

 

Hva syntes dere om shortsen? Har dere den selv?

Oppskrift - Jordbær Smoothie

 

 

♥Frostne Jordbær

 

 

Eple Juice

 

 

Vanilje yoghurt

 
 

Dette er serriøst oppskriften til verdens beste smoothie!

 

Prøvd den?

Lørdager er herligeee

Hei dere!

Ååå har sånn klemme-følelse nå ettersom jeg ikke har blogget på sinnsykt lenge. Jeg har vurdert å slutte og å komme tilbake også slutte igjen, men nå skal jeg virkelig prøve en periode så får jeg se hvordan det går. Dere lurer jo sikkert på hva jeg har gjort i det siste men jeg har jo gjort helt sinnsykt mye og hatt verdens beste sommer♥♥♥ Har opplevd så mye glede og alt har bare vært herlig! Vært med venner og masse masse mer. Jeg har jo begynt på skolen, noe jeg ikke er særlig begeistret over, men jeg har hvertfall kommet inn i rutiner igjen nå, føler jeg.I dag har pappa bursdag, så jeg sto opp klokken 11 i dag for å lage lapper til frokost. Vil bare si gratulerer med dagen, verdens beste pappa! Nå har jeg bare ''slækket'' i senga så får vel komme meg opp snart. Vi bloggeees!

Les mer i arkivet » August 2013 » Juli 2013 » Mai 2013
funkyfrida

Heisann! Jeg heter Frida, er 14 år og jeg blogger hver dag om outfits, tips, konkurranser, mote, videoer, hverdagen min og utrolig mye mer. Jeg tar bilder med Canon eos 550d! Håper du liker bloggen. Kontakt meg på funkyfrida@hotmail.no :-).

Kategorier


Arkiv

>