Before i die

 

 

  

 

            

 

 

 

 

 

Ååå elsker slike innlegg som dette!

 

 

 

 

Hva syntes dere? Enig i noe av det?

 

Fortsatt helg!

Hei kjære leseree<3

I går var jeg på jentekveld hos Vivi sammen med noen herlige jenter. Det var masse prating og latter til langt ut på natten og kvelden var bare suuperkoselig. Jeg skulle jo sette på vekkeklokke halv ti på morgenen i dag siden jeg skulle bli hentet halv 11 for å gå på konfirmasjons møte, men selvfølgelig satt jeg på klokken en time senere (flinke meg) så våknet jo halv 11 og mamma sto på utsiden og ventet haha! Måtte kjappe meg med sminking og påkledning også løp jeg derretter barbeint ut i bilen på vei til kirken. Huff det var stress men egentlig bare morsomt nå som jeg tenker på det i etterkant :-)

Har akkurat tatt disse bildene som sikkert er utrolig interessante for dere å se på, men jaaaaa. Nå skal vi snart opp til mormor for å spise middag så vi bloggessss♥

 

 

 

Plager konfirmasjons møtene rævva av dere også? haha

Les mer i arkivet » September 2013 » August 2013 » Juli 2013
funkyfrida

Heisann! Jeg heter Frida, er 14 år og jeg blogger hver dag om outfits, tips, konkurranser, mote, videoer, hverdagen min og utrolig mye mer. Jeg tar bilder med Canon eos 550d! Håper du liker bloggen. Kontakt meg på funkyfrida@hotmail.no :-).

Kategorier


Arkiv

>